be.blackmilkmag.com
Nieuwe recepten

OMG: Starbucks serveert in het geheim Pumpkin Spice Lattes

OMG: Starbucks serveert in het geheim Pumpkin Spice Lattes


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Als je de code kent, kun je alle Pumpkin Spice Lattes gaan slurpen

Met een geheime code kun je vanaf vandaag al beginnen met het bestellen van Starbucks Pumpkin Spice Lattes.

We WIST dat er iets in de lucht hing: ten eerste wordt het eindelijk kouder, wat alleen maar Pumpkin Spice Latte-weer kan betekenen - eh, we bedoelen herfst. En toen zagen we een verbijsterend bord in het raam van onze lokale Starbucks. Dus gingen we op zoek en kwamen we erachter: Starbucks serveert stiekem de verslavende Pumpkin Spice Lattes.

Volgens HowAboutWe en andere bronnen, je kunt vanaf vandaag al beginnen met het bestellen van Pumpkin Spice Lattes met een geheime code: PSL10. Starbucks bevestigde het op zijn officiële Facebook-pagina, dus we zijn klaar om te gaan.

We hebben onze Starbucks-bron ernaar gevraagd, dit is wat ze zeiden:

Pumpkin Spice Latte komt officieel terug naar Starbucks-winkels in het hele land op 3 september, de dag na Labor Day, maar we zijn vandaag begonnen met een leuk "ontgrendelprogramma" voor onze klanten.

Vanaf vandaag kunnen klanten een Starbucks-winkel bezoeken en de barista "PSL 10" vertellen om de drank vroeg te ontgrendelen. Als zij de eerste zijn die de winkel ontgrendelt, zet de barista zijn naam op een plaquette die aan de voorkant van de winkel omhoog gaat, en alle andere klanten die de winkel bezoeken, kunnen ook PSL krijgen voordat het officieel is lanceert op 3 september.

De nieuwe code, zeggen bronnen, is ter ere van Starbucks 10e verjaardag van de introductie van de PSL aan het pompoenminnende publiek (kun je het geloven?). Haal het nu, nu de siroop nog op voorraad is. The Daily Meal kan je tenminste laten zien hoe je maak je eigen thuis. In de tussentijd laten we dit voor je achter nadat je naar een Starbucks bent gerend om er een te halen:


[UPDATED] Starbucks brengt de Pumpkin Spice Latte op de meest bizarre manier terug

Misschien zijn al die eenhoorn Frappuccino's naar de hoofden van leidinggevenden gegaan, want dit jaar kondigt het merk de PSL aan op de meest magische &mdash en, toegegeven, bizarre &mdash-manier die mogelijk is. Om 11.00 uur EST lanceerde de koffieketen een livestream op haar Facebook-pagina, met een aankondiging vol met uitroeptekens: "Voor de eerste keer ooit door mensen gezien!! De magische aankomst van de Pumpkin Spice Latte!! Mis het niet een moment!!"

Op de camera zie je een met stro bedekt hok, net zoals je zou vinden in een kinderboerderij, met een nest in het midden. Een uur later en de mensen worden rusteloos.

'Is er al een verdomde show?' vroeg Victoria Gastelum.

"Het duurt te lang, doei," viel Aimee Segura in de rede.

Het is duidelijk dat de Pumpkin Spice Latte-liefhebbers rusteloos beginnen te worden. Maar toch, er is geen teken van die ongrijpbare, herfsttraktatie.

"GEEF ONS de PSL", schreef Travis Williams.

Uiteindelijk kan men ervan uitgaan dat het merk de terugkeer van het drankje officieel zal aankondigen. Tot die tijd kunnen we alleen kijken naar:

ORIGINELE POST: 29 augustus 2017 om 18:06 uur Est

Terwijl iedereen op zoek is naar verborgen betekenissen in het nieuwe nummer van Taylor Swift of de... Game of Thrones finale heeft Starbucks stilletjes een eigen cryptische boodschap laten vallen. Een die net zo absurdistische fantheorieën, obsessieve overanalyse en ongegeneerde fangirling / spot verdient, afhankelijk van aan welke kant van het gangpad je scheef gaat.

Gelukkig zijn we hier om precies dat voor u te bieden. Na weken van stilte op sociale media, kwam het officiële Pumpkin Spice Latte-account van Starbucks vanmorgen plotseling op de proppen en tweette een hoofdletters, zo dringende interpunctie-be-damned-missive:

IK KAN JE VERTELLEN JA IK KAN NEE IK KAN STARBUCKS FACEBOOK 1 SEPTEMBER NIET DAT IS ALLES IK KAN ZEGGEN AH.

&mdash Pumpkin Spice Latte (@TheRealPSL) 28 augustus 2017

Het is duidelijk dat er deze vrijdag iets gebeurt en de enige manier om erachter te komen wat het is, is door de Facebook-pagina van het merk agressief te stalken. Onze antropomorfe vriend, @TheRealPSL, is duidelijk erg in strijd met wat het ook is. Gezien hoe gevaarlijk dicht we zijn bij Labor Day weekend & mdash AKA de onofficiële dood van de zomer, AKA het weekend voordat Starbucks meestal de Pumpkin Spice Latte & mdash lanceert, betekent dit waarschijnlijk dat de PSL heel, heel snel komt.

Het deed biedt echter twee inzichten in zijn antwoorden op die tweet: (1) 2017 is het jaar van vele primeurs, maar het merk zal nog steeds geen veganistische versie van de drank uitbrengen. (2) Er is ook geen vroege toegang voor leden van Starbucks-beloningen. (Vorig jaar liet de keten leden een PSL vijf dagen eerder dan alle anderen bestellen.)

Het bedrijf met het sirene-logo is meestal behoorlijk terughoudend over de exacte releasedatum (misschien kreeg T-Swift haar idee om op sociale media te gaan en plotseling haar terugkeer van @TheRealPSL aan te kondigen & mdash inspiratie is overal, mensen). Maar de geschiedenis spreekt vanzelf dat het de komende weken overal cafés zal bereiken.

Het betekent ook dat de Pumpkin Spice Latte vrijdag waarschijnlijk ook niet in de winkels zal liggen. Zou @TheRealPSL u immers niet rechtstreeks naar uw dichtstbijzijnde koffiemekka leiden, in plaats van u te dwingen ze op Facebook te stalken als een geschifte ex? Dat is nog een extra stap, en je zou afgeleid kunnen worden door een receptvideo voor Giggle Juice of het grillige wonder dat Pickle Hummus is en je het zicht op je kalebas-geous doel geheel.

Tot de grote Facebook-aankondiging van vrijdag komt &mdash aangezien we nog steeds wild genesteld zijn in de heerlijke kwelling die pure mediaspeculatie is &mdash laten we doorgaan en een paar dingen verdrijven waar deze cryptische tweet ons op zou kunnen voorbereiden. maar waarschijnlijk niet:

1. Taylor Swift's "Look What You Made Me Do" is echt een ode aan het gedwongen worden tot de Basic B*tch-status, vanwege haar onvervalste liefde voor herfstige gekruide drankjes.

Die vergulde kooi in de video? Het is sprankelend met kaneelachtige kruiden, dat is duidelijk, en laat zien dat ze een gevangene is van de smaak van het drankje. Die sportwagen die ze crasht? Duidelijk een metafoor voor hanger die ongecontroleerd is gebleven. Laat ons niet eens beginnen over het deel waar het geld uit haar handen brandt. We weten allemaal hoeveel een latte kost.

2. De PSL is waar Alec Baldwin in baadt als zelfbruiner voordat hij president Trump speelt SNL.

Dus DAAROM kunnen ze het maar een paar maanden per jaar serveren: Baldwin maakt zoveel mee voor elke opname van de show dat er niet genoeg is voor de rest van ons. (Disclaimer: BAD NIET IN PSL. HET IS EEN WARME DRANK EN VERBRANDT UW HUID.)

3. Het is de sleutel tot het verslaan van de nachtkoning.

Drakenglas en vuur zijn niet de enige manieren om de Game of Thrones schurkenleger van de ondoden. Als je tv kijkt en het gezicht van die blauwe demon je schrik aanjaagt, zal het waarschijnlijk kortsluiting veroorzaken als je je favoriete met pompoen gekruide drankje naar de televisie gooit. Geen Night King meer die in je ziel staart. Probleem opgelost.

4. Het is de officiële drank van de Illuminati.

In feite staat het op het punt om te worden omgedoopt tot de Illumi-latte. Pumpkin Spice Latte is sowieso een hele mondvol.

5. Het is Oprah's volgende boekenclubkeuze.

Heb je enkele instructies gelezen die mensen op hun drankjes zetten om ze aan te passen? Ze zijn zoals het is, roman-lengte, dus misschien is deze niet ver van de waarheid.

Oke oke. Misschien moeten we gewoon bij onze oorspronkelijke, en zeer vage, hypothese blijven: de PSL komt eraan. En als je niet kunt wachten op de door barista gemaakte versie, kun je de gebottelde variant nu altijd in de supermarkt kopen.

We zullen Facebook voor je stalken en dit verhaal updaten zodra we meer weten.

Volg Delish op Instagram.

Download de lekkernij app.


Starbucks Secret Menu Frappuccino's

Boterbier Frappuccino

Starbucks heeft eindelijk een drankje verzonnen waar Harry Potter-fans al jaren van dromen om te proeven. Omdat je Hosmeade niet kunt bezoeken om het echte werk te proberen, is een boterbier-frappuccino het beste alternatief. Het is gebouwd op een crème frappuccino-basis (wat betekent dat er geen koffie is) en gemaakt met veel karamel.

 • Smeer het kopje in karamelmotregen
 • Vraag om een ​​crème frappuccino basis met volle melk
 • 3 pompjes karamelsiroop
 • 3 pompjes toffee notensiroop
 • Top met karamel motregen

Kegels Frappuccino

Degenen met smaakpapillen die de voorkeur geven aan een wat meer pittige draai, zullen genieten van een van de meest kleurrijke geheime menu-items van Starbucks, de Skittles-frappuccino. Het is tropisch, fruitig en leuk! Om de Skittles frappuccino te maken, gebruikt een barista een basis van aardbeien en crème en voegt dan vanillesiroop en frambozensiroop toe.

 • Vraag om een ​​basis van aardbeien en crème frappuccino?
 • Vraag geen klassieke siroop
 • 3 pompjes vanillesiroop
 • 1 pompje frambozensiroop

Tie-Dye Frappuccino

Zin in iets fleurigs en kleurrijks? Probeer de tie-dye frappuccino, die er net zo groovy als lekker uitziet. Met de juiste barista ziet deze gemengde, romige drank eruit als een psychedelische werveling van rood, blauw en geel, waardoor het gemakkelijk een van de meest Instagrambare Starbucks-drankjes is die er zijn. Momenteel is het naar verluidt alleen beschikbaar op bepaalde tijden, en het eigenlijke recept is een geheim (maar heeft een romige bananensmaak).

Zombie Frappuccino

Met Halloween om de hoek, wat is een betere manier om het te vieren dan met een zombie-frappuccino? Nip aan zombiehersenen terwijl je de heerlijke smaak van de ondoden ontdekt. Aangezien het drankje groen en roze is, is het logisch dat het smaakt naar een karamelgroene appel, wat super passend is voor het Halloween-seizoen.

 • Vraag om een ​​crème frappuccino basis
 • Groene karamel appel poeder
 • Roze poeder
 • Roze slagroom die eruitziet als hersenen
 • Roze donkere mokka motregen

Het is vermeldenswaard dat verschillende Starbucks-locaties in het hele land elk seizoen unieke Halloween-drankjes aanbieden, dus misschien hebben ze iets nieuws op het menu dat net zo lekker is.

Pindakaas Cup Frappuccino

Is er een betere dessertuitvinding dan de pindakaasbeker? Absoluut niet. En nu kun je genieten van een oh-zo-toegeeflijke pindakaas-frappuccino van het geheime Starbucks-menu. Het beste is echter dat je ze niet echt hoeft te vragen om echte pindakaas in de mix te mengen.

 • Vraag om een ​​mokka-frappuccino-basis (dus, ja, dit heeft een beetje koffie)
 • Soja melk
 • 3 pompjes toffee-notensiroop
 • Slagroom en mokka motregen

Meest recent in Dieet & Nutrition

Veganistische kaas: een eenvoudige gids voor hoe het wordt gemaakt en de beste merken om te proberen

Wat zijn peulvruchten? Soorten, gezondheidsvoordelen, voedingsfeiten, kookmethoden en meer

10 gezonde brunchtips van geregistreerde diëtisten

7 tips om je eetgewoonten duurzamer te maken


Het Pumpkin Spice Latte-seizoen zet Starbucks-barista's al onder druk

Barista's wenden zich tot Reddit om hun frustraties te uiten terwijl de herfst nadert.

Als kinderen brachten de afnemende zomerdagen een groeiend gevoel van angst met zich mee. Op een dag gebeurde het: je liep een winkel binnen en zag de uitstalling van potloden en notitieboekjes. De school was bijna weer begonnen. Voor Starbucks-barista's, terwijl het warme weer vervaagt, kondigt een andere wegwijzer hun naderende herfstondergang aan: een kan Pumpkin Spice-saus.

In het weekend ontving de altijd actieve Starbucks-subreddit van Reddit (die lijkt te dienen als een informele online ontmoetingsplaats voor werknemers) een bericht met de titel: 'Het komt eraan'. God helpe ons allemaal.” De inhoud: Niets meer dan een foto van een 63-ounce fles “Starbucks® Pumpkin Spice Flavored Sauce/Sauce Naturellement Aromatisee A La Citrouille Epicee.” Ja, blijkbaar zelfs Franse barista's vrees de start van het PSL-seizoen.

De post leverde 145 reacties op met een verrassend breed scala aan meningen over het jaarlijkse evenement. “Winter komt eraan…” ging een kwinkslag naar de popcultuur. Maar een ander interessant gevoel was dat, vergeleken met de waanzin die de Unicorn Frappuccino-rage was (waar veel barista's openlijk een hekel aan hadden), het maken van een eenvoudige PSL een fluitje van een cent is. “Gimme basic white girl PSL hype over [beperkte tijd] frappuccino's met hun 5 miljoen stappen en componenten ANYDAY,” schreef een commentator.

Maar zoals Grub Street opmerkt, komt het PSL-seizoen eigenlijk met een ander probleem dat je je misschien niet realiseert: Rogue-winkels springen op het geweer en serveren Pumpkin Spice Lattes eerder dan gepland. Hoewel het de bedoeling is dat PSL's pas rond Labor Day officieel debuteren, met het bovenstaande bestaande fotografische bewijs, is het duidelijk dat de kat uit de zak is die de ingrediënten al naar sommige winkels hebben verzonden. In een aparte Reddit-thread, schreef een gebruiker, laat [manager] ons het verkopen aan iedereen die erom vraagt. Heb niet eens de POS-knop, dus het is gewoon een ‘white mokka’.”

Onnodig te zeggen dat een Starbucks die het pistool springt bij het serveren van een PSL eerder dan gepland, voor iedereen problemen kan veroorzaken. “Nou, de andere winkel heeft me een Pumpkin Spice Latte gemaakt…” een andere Reddit-post heet. 'Ik haat dit', legde een commentator uit, 'wanneer je een klant krijgt die slecht is behandeld door een andere winkel of barista, en ze nemen dingen op je af als je niet precies weet wat ze hebben gedaan om deze krankzinnige persoon tevreden te stellen. ” De moraal: het PSL-seizoen is al moeilijk genoeg voor barista's van Starbucks. Maak het niet erger door de regels niet te respecteren! De beste PSL's komen voor degenen die wachten.


Starbucks bevestigt dat de Pumpkin Spice Latte dinsdag terugkeert

Het is misschien nog zomer, maar Starbucks maakt koffiefans nu al enthousiast voor de herfst met de jaarlijkse release van de Pumpkin Spice Latte.

Dinsdag bevestigde de koffieketen dat de razend populaire drank vandaag in het hele land zal terugkeren. Dit jaar kunnen PSL-liefhebbers genieten van de drank "heet, ijskoud of gemengd - gegarneerd met slagroom en echte pompoentaartkruiden", aldus een persbericht van de koffieketen.

Pumpkin Cream Cold Brew zal ook terug zijn na zijn debuut vorig jaar. Het drankje is gemaakt met cold brew koffie die is gezoet met vanillesiroop, gegarneerd met een koudschuim van pompoencrème en een laagje pompoenkruidentopping.

De Salted Caramel Mocha van de keten, die mokkasaus en toffee-notensiroop combineert met koffie en gestoomde melk die is overgoten met gezoete slagroom, een karamelmotregen en een mix van turbinado-suiker en zeezout, keert ook dinsdag terug, samen met de pompoenroomkaas van Starbucks muffins en pompoenscones.

De release van de geliefde latte komt slechts een dag nadat de koffieketen de terugkeer van zijn herfstaanbod plaagde met een post op Instagram die mensen een hotline met een herfstthema gaf om te bellen - ja, je leest het goed - om in een gezellige trui te stappen , seizoensgebonden gemoedstoestand van latte-nippen.

"De herfst is zo dichtbij dat je het kunt horen", schreef Starbucks bij een foto met een van de warme dranken tegen een warme achtergrond. Op de beker stond het hotline-nummer, 1-833-GET-FALL, geschreven waar de naam van een klant gewoonlijk zou verschijnen.

De hotline, die beschikbaar is voor mensen in de VS en Canada, verscheen voor het eerst in de besloten Facebook-groep van Starbucks, de Leaf Rakers Society.

Dus wat gebeurt er als je dit mysterieuze nummer belt? Toen TODAY Food inbelde en op een knop drukte om 'oefen pompoenmantra's' te horen, hoorde men een diepe, rustgevende stem aan de lijn.

"Houd je pompoendrank dicht en open je geest", zei de stem op een toon die bij bellers ernstige ASMR-hersentintelingen zou kunnen veroorzaken. "We gaan alle herfstgevoelens ontgrendelen."

Andere opties op de hotline waren 'gezellig met je kopje', met een knetterend vuur, en 'flanel on repeat', wat letterlijk gewoon iemand was die het woord 'flanel' steeds maar weer herhaalde.

Verwant

Eten Starbucks zegt dat alle klanten binnenkort maskers moeten dragen in cafés in het hele land

Na de Instagram-post sprongen fans snel op de kar - of moeten we zeggen hayride - en de totale herfstkoorts begon.

"Zou het hele jaar pompoenkruiden bestellen als het beschikbaar was", schreef een commentator.

"Ik heb net gebeld! Ik zal in de nabije toekomst zeker opnieuw kiezen. Dit maakte mijn maandagochtend", schreef een andere herfstfan.

Eerder deze zomer bevestigde de koffieketen dat de Pumpkin Spice Latte voor het 17e jaar op rij terugkeert.


De Pumpkin Spice Latte van Starbucks is officieel terug in de winkels

Vandaag is de dag! Pumpkin Spice Lattes zijn TERUG bij Starbucks zolang de voorraad strekt. Voor het geval je denkt dat je de enige bent die enthousiast is, volgen hier enkele reacties van mede-enthousiaste PSL-liefhebbers. En als je niet een PSL-fan, wil je misschien de nieuwe Pumpkin Cream Cold Brew van Starbucks proberen. Het is iets minder zoet en bevat 35 mg extra cafeïne (185 mg in een grande vergeleken met 150 mg in een PSL van dezelfde grootte).

Geen fan van PSL's, maar @Starbucks' nieuwe Pumpkin Spice Cold Brew is waar het is. pic.twitter.com/OIrBiwn8Xa

&mdash Jonathan Vasquez (@_jonvasquez) 27 augustus 2019

UPDATE: 20 augustus 2019 om 16:08 uur

Noteer in je agenda: De terugkeer van de PSL is bevestigd. Starbucks heeft aangekondigd dat zijn meest iconische herfstdrankje, de Pumpkin Spice Latte, weer in het hele land verkrijgbaar zal zijn Dinsdag, 27 augustus.

In plaats van de fanfare à la 2017's uitgebreide Facebook-livestream uit te rollen, kondigde het merk de datum aan op Twitter: "Het is officieel. PSL keert terug op 27-8!" Het nieuws komt naar aanleiding van Tweets en Reddit-commentaren van loslippige barista's die de (koffie)bonen voortijdig hebben gemorst.

De 27e is volgens Business Insider de vroegste officiële terugkeerdatum van de PSL ooit. Vorig jaar kwam het drankje terug op 28 augustus in 2016 en 2017 werd het toegevoegd aan de menu's op 1 september. Zoals altijd kan de PSL worden besteld in warme of iced latte-vorm, zoals de Starbucks-goden het bedoeld hebben, of als een Frappuccino-blenddrank. Pompoenkruidensaus kan ook worden toegevoegd aan gewone ijskoffie of warme koffie.

Dit is de 16e verjaardag van de Starbucks-drank. Maar tot de lancering, als je op zoek bent naar goede dingen, heeft Starbucks een hele reeks pompoenproducten voor thuis uitgerold die je in je supermarkt kunt vinden. Pumpkin Spice Latte-gearomatiseerde K-Cups, gemalen koffie, VIA Instant, Ready-to-Drink PSL's en Pumpkin Spice Cookie Rietjes inbegrepen.

ORIGINEEL VERHAAL: 12 augustus 2019 om 16:52 uur

Breek je herfsttruien uit: Starbucks 'drankje van het seizoen, de Pumpkin Spice Latte, heeft misschien een terugkeerdatum. Terwijl een woordvoerder van het merk zei dat Starbucks "niet helemaal klaar is om onze plannen voor dit jaar te onthullen", tweeten barista's over de terugkeer en verschillende vertelden Business Insider dat het drankje dinsdag 27 augustus weer in de winkels ligt.

Een commentator in een recente Reddit-thread noemde die datum ook: "Boss vertelde me 27 augustus. Niet 100% zeker" (en een andere in deze thread). Als dat waar is, is dat een dag eerder dan de retourdatum van 28 augustus vorig jaar en vier dagen eerder dan in 2016 en 2017, toen de PSL pas op 5 september werd uitgebracht.

psl komt uit op 27 aug, en ik schreeuw het uit, want ik hou gewoon van herfst en winter.

&mdash Sami🧚🏼&zwj♀️ (@samanthaalpr) 11 augustus 2019

Ter herinnering: in deze Facebook-groep, de Leaf Rakers Society, kun je updates vinden over alles wat met Starbucks x Pumpkin te maken heeft. En terwijl we wachten op de PSL om officieel terug naar de winkels, supermarkten zijn al gevuld: je kunt de nieuwe Pumpkin Spice Creamer van Starbucks nu in de winkels vinden, samen met gemalen en oploskoffie met pompoensmaak, pompoen K-Cups, kant-en-klare Pumpkin Spice Lattes en pompoenkruid koekjes rietjes.

Bij Dunkin' zullen PSL's terug zijn voor een hete seconde (één dag, om precies te zijn) deze woensdag 14 augustus, voordat ze terugkeren voor het seizoen op 24 augustus. Pillsbury krijgt ook een voorsprong op het seizoen met zijn nieuw- aangekondigde herfst/Halloween producten. Als je niet dol bent op Pumpkin Spice Sweet Rolls, weet ik niet wat ik je moet vertellen, behalve dat je serieuze herfstvreugde mist.


Starbucks brengt Pumpkin Spice Latte op de vroegste dag uit

Een manager op een Starbucks-locatie in Brooklyn, New York, zei dat hij verwacht dat alle herfstmenu-items beschikbaar zullen zijn op 27 augustus, de bevestigde releasedatum. Een manager op een Starbucks-locatie in Nashville, Tennessee, herhaalde hetzelfde nieuws: Pumpkin Spice Lattes komt terug op de laatste dinsdag van augustus en er zullen een hele reeks nieuwe herfstitems beschikbaar zijn.

Ondanks de opwinding van de fans, vroegen sommigen zich af of augustus misschien te vroeg was om de populaire drank weer te verwelkomen. De ankers wogen binnen tijdens The 3rd Hour of TODAY.

“Wacht in ieder geval tot september! Augustus is voor niemand herfst!" zei Dylan Dreyer nadrukkelijk, eraan toevoegend dat als bosbessen nog vers zijn, het niet nodig is om overhaast naar herfstachtig voedsel te gaan.

“Ik denk dat het terug naar school is. Ga je terug naar school, haal je je Pumpkin Spice Latte, denk ik?" zei Sheinelle Jones.

"Iedereen probeert gewoon de zomer te doden!" Craig Melvin was het daarmee eens.

De consensus? Craig, Dylan en Sheinelle zijn allemaal blij om herfstdrankjes zoals de Pumpkin Spice Latte te omarmen - maar ze zouden allemaal liever wachten en ervan genieten als het zover is. eigenlijk val.

Verwant

Eten Starbucks'x27 Pumpkin Spice Latte komt terug in augustus - en fans raken het kwijt

27 augustus is de vroegste officiële releasedatum voor de Pumpkin Spice Latte in de geschiedenis van de keten.

In 2018 zorgde Starbucks voor veel opschudding en bracht het drankje uit op 28 augustus, wat ook een dinsdag was. In 2014 organiseerde Starbucks echter een online speurtocht waardoor een select aantal op 26 augustus de drank in handen kreeg. Die promotie werd beschouwd als een "vroegtijdige release" en het drankje was pas officieel beschikbaar voor alle klanten tot september 2, 2014.

Starbucks serveerde de eerste Pumpkin Spice Latte in 2003 op het hoofdkantoor in Seattle. Tegenwoordig is het drankje over de hele wereld verkrijgbaar en is het de best verkopende seizoensdrank aller tijden van de koffieketen. Een vertegenwoordiger van de keten vertelde TODAY dat Starbucks sinds 2003 naar schatting 424 miljoen PSL's heeft verkocht.

Pumpkin Spice Latte

Het kenmerkende drankje van Starbucks zal dit jaar eerder dan ooit terugkomen, maar het is in goed gezelschap met andere herfstreleases in beperkte oplage. Dunkins eigen, op pompoen gerichte menu debuteert op woensdag 21 augustus. Items zijn onder meer de nieuwe Pumpkin Spice Donut en een PSL-rivaal: de Cinnamon Sugar Pumpkin Signature Latte.

De keten raakt zo in de herfst dat het acht winkels gaat hernoemen en rebranden om de naam Pumpkin' te dragen.

Proost, pompoenliefhebbers, binnenkort kun je misschien het hele jaar door van die kenmerkende smaak genieten.


Pumpkin Spice Latte-hacks

• Hazelnootsiroop toevoegen: Hierdoor smaakt het nog meer naar pompoentaart!

• Zet het op ijs: Dezelfde geweldige herfstsmaak in een zomerdrankje!

• Voeg wat chocoladeschilfers toe: Alles is beter met een beetje chocolade.

• Vervangende Kokosmelk: Een andere manier om een ​​zomereditie van de beroemde herfstkoffie te proberen.

• Geen espresso: Als je de cafeïne niet nodig hebt, gooi het dan weg. Je zult er misschien versteld van staan ​​​​hoeveel je van het drankje houdt zonder.

• Pittige Chai PSL: Als je je chai echt lekker vindt, voeg dan twee pompjes pompoensiroop toe in plaats van een gewone pompoenkruiden latte.

• Gezouten Karamel toevoegen: Wil je een beetje zoet toevoegen dat niet te overweldigend is?

Probeer een pompje karamel en een snufje zout.

• Hou het simpel: Als je niet van alle extra koffie-toevoegingen houdt, haal dan een pompje pompoenkruidensiroop in je gewone koffie.

• Te lief: Als het drankje dat je krijgt veel zoeter is dan je had verwacht, aarzel dan niet om wat extra kaneel of nootmuskaat toe te voegen.


Bekijk de video: Karina Opens Up her Own Starbucks at Home


Opmerkingen:

 1. Inocente

  het idee opmerkelijk en tijdig

 2. Rinan

  Mijn excuses, maar deze variant komt niet in de buurt van mij. Kunnen de varianten nog bestaan?

 3. Kenriek

  This very valuable communication is remarkable

 4. Muireach

  Er zijn interessante berichten, maar deze is gewoon geweldig!Schrijf een bericht