be.blackmilkmag.com
Nieuwe recepten

Dit pop-upcafé in Londen neemt oefening als een vorm van betaling

Dit pop-upcafé in Londen neemt oefening als een vorm van betaling


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Ontvang een gratis lunch in ruil voor een snelle workout

Volgens onderzoek van het bedrijf brengen kantoormedewerkers in één jaar gemiddeld 1.578 uur zittend en zittend door op het werk.

De beste rackets- en fitnessaanbieder van Europa, David Lloyd Clubs, wil dat je "Run for Your Bun" met 's werelds eerste café waar je je maaltijd kunt betalen met lichaamsbeweging.

Het concept is bedacht door het bedrijf voor zijn campagne om gemiddelde kantoormedewerkers aan te moedigen om afstand te nemen van hun bureau en actiever te zijn, volgens een persbericht.

"We willen werknemers eraan herinneren hoe belangrijk het is om actief te zijn op het werk en meer te bewegen", zegt Elaine Denton, gezondheids- en fitnessexpert bij David Lloyd Clubs, in een verklaring.

“Uiteindelijk wordt onze levensstijl steeds meer zittend en we willen dat mensen herkennen [sic] dat een voedzaam, uitgebalanceerd dieet en een gezonde hoeveelheid lichaamsbeweging hand in hand gaan als het gaat om het leiden van een gezonde levensstijl.”

Klanten kunnen een gratis lunch kiezen na het voltooien van een zes minuten training onder begeleiding van een van de trainers van het café. Ze hebben ook de keuze om te dineren of mee te nemen.

De microtraining omvat 'HIIT' (intervaltraining met hoge intensiteit), inclusief één minuut op een roeimachine, spinfiets en loopband; en 60 seconden sit-ups, squats en lunges met 30 seconden rust tussen elke oefening.

De pop-up café is gevestigd op 3 Slingsby Place, Covent Garden, Londen. Het is tot en met 13 januari van 12.00 tot 15.00 uur open voor het publiek.


Bekijk de video: Fiori Corner Cafe Restaurant in London for English Breakfast and Italian Food


Opmerkingen:

 1. Erchanhardt

  Ik bedoel, je hebt niet gelijk. Ik kan mijn positie verdedigen. Schrijf me in PM, we praten.

 2. Gajas

  Daarin zit iets. Ik zal het weten, bedankt voor de informatie.

 3. Durell

  het lijkt nog leuker :)

 4. Shataur

  Goed gedaan, het geweldige idee

 5. Taunos

  Uitstekende zin en het is naar behorenSchrijf een bericht